iPhone, iPad & Samsung reparation i Allerød og Værløse

Reparation af iPhone, iPad og Samsung Galaxy i Værløse og Allerød

Befinder du dig i eller omkring Værløse eller Allerød, og har du ødelagt skærmen på din iPhone, nægter din iPad at tænde eller løber din Samsung Galaxy hurtigt tør for strøm? Så er der ingen grund til bekymring.

 

I begge vores butikker, kan vi nemlig være behjælpelige med en reparation af din enhed, som lever op til producentens standarder.

 

Vores samarbejde med MiPhone, der har over 10 års erfaring med reparation af iPhones, iPads og Samsung Galaxy-smartphones, sikrer nemlig at din enhed er i de bedste hænder.

 

Reparation af din iPhone samme dag

 

En iPhone der ikke virker efter hensigten kan være til stor gene – det kan vi i den grad skrive under på. Derfor tilbyder vi både hos Allerød Foto og Værløse Foto en hurtig og effektiv service. Afleverer du din iPhone til reparation hos os inden kl. 12.00, er den allerede klar igen samme dag fra kl. 16.00.

 

Uanset om det drejer sig om skærmskift, batteriudskiftning, rensning af opladerporten eller andre problemer, kan vi hjælpe. Du behøver ikke bestille tid – du besøger blot en af vores butikker i dit lokalområde.

 

Vi tilbyder både originale Apple-skærme og mere prisvenlige alternativer fra tredjepartsproducenter til din iPhone. Alle reparationer udføres naturligvis med respekt for producentens kvalitetskrav og kommer med 2 års garanti.

 

Reparation af din iPad inden for 24 timer

 

Din iPad behøver du heller ikke at undvære i flere dage. Afleverer du din iPad med en ødelagt skærm hos os inden kl. 16.00, kan du afhente den så god som ny allerede dagen efter fra kl. 12.00.

 

På grund af den fastlimede skærm på iPads, kræver reparationen lidt ekstra tid sammenlignet med iPhones. Processen omkring adskillelse af enheden er mere kompleks, ligesom den nye skærm skal have lov til at hærde natten over.

 

Vi kan dog trøste dig med, at vi kun bruger originale reservedele til iPads, hvilket sikrer en reparation, der lever op til Apples enestående kvalitet. Og så yder vi da også her 2 års garanti på alle reparationer.

 

Vi er også reparationsdygtige i Samsung Galaxy

 

Udover iPhones og iPads tilbyder vi også service og reparation af Samsung Galaxy-modellerne, i både A-serien, S-Serien, Z-Serien og Note-Serien. Vi udskifter alt fra en knust skærm til et udkørt batteri, og naturligvis med originale reservedele leveret direkte fra Samsung.

 

Vi udvider konstant vores lager af reservedele til de forskellige Samsung Galaxy-modeller, der favner mange modeller og farvevarianter. Derfor kan der være leveringstid på visse reparationer. Men besøg endelig en af vores forretninger, hvor vi kan vurdere din enheds skade og bestille de nødvendige dele hjem på forhånd.

 

Dermed behøver du først at aflevere din Samsung Galaxy, når reservedelene er ankommet, hvorefter vi kan udføre reparationen allerede samme dag.

Allerød

iPhone & iPad reparationer

Værløse

iPhone & iPad reparationer