GDPR
×

Fotoudstyr Diverse Blæk/Toner & Papir BESTIL BILLEDER Fuji Instax It/mobil tilbehør Kamera Recycle IT & mobil Kikkerter Mobilreparation

Persondatapolitik

HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONDATA

Nedenstående beskrives hvordan Click ApS (”vi” eller ”os”), behandler persondata i forhold til dig som kunde.

I denne persondatapolitik forklarer vi hvilke typer af persondata vi kan komme til at behandle og med hvilket formål vi behandler dem. Vi redegør også for vores behandling af persondata samt hvilke valg og hvilke rettigheder du har i relation til det. Vi beder dig gennemlæse vores persondatapolitik nøje og gøre dig indforstået med indholdet.

 

Bemærk venligst at denne persondatapolitik vedrør behandling af persondata for hvilke vi er persondataansvarlige. Det indebær at vi er ansvarlige for håndteringen og behandlingen af dine persondata. Det indebær også at det er os du skal henvende dig til med spørgsmål eller synspunkter, eller hvis du vil benytte nogle af de rettigheder du har i forhold til vores håndtering af dine persondata.

 

 

 

PERSONDATA SOM BEHANDLES

Persondata vedrør oplysninger som kan henføres til dig. Vi kan komme til at håndtere følgende persondata som kan henføres til dig som kunde:

navn

adresse

e-postadresse

telefonnummer

ordreinformation

IP-nummer; samt

anden information som du overlader ved dine kontakter med os.

 

FORMÅLET MED BEHANDLINGEN OG RETSGRUNDLAG

Vi behandler dine persondata med det formål at administrere vores kunderelationer, levere varer, yde support samt markedsføre vores varer og tjenester. Behandlingen sker på basis af at det er nødvendigt for at vi skal kunne fuldføre vores aftale med dig samt for vores berettigede interesse i at nå ud med markedsføring.

 LAGRING AF PERSONDATA

Vi lagrer dine persondata så længe som det er nødvendigt for at opfylde formålet med behandlingen. Hvis kundeforholdet med os ophører, lagre vi dit navn, din adresse, din e-postadresse og dit telefonnummer i markedsføringsøjemed i højst et år efter at kundeforholdet ophørte.

Vi behandler altid dine persondata i den udstrækning og i den tid vi er pålagt at gøre det i henhold til gællende lov.

I tilfælde af at dine persondata ikke længere er nødvendige for at opfylde formålet med behandlingen, eller behandlingen af anden anledning ikke længere er tilladt, så anonymiseres eller slettes oplysningerne.

 

MODTAGERE

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til vores persondatabehandlere, som f.eks. firmaer der leverer vores e-handelsplatform, arbejder med fakturaadministration eller IT- og cloud tjenester. I sådanne tilfælde indgås persondatabehandleraftaler som sikrer at dine persondata kun behandles i overensstemmelse med denne persondatapolitik. Vi sælger ikke, handler eller på anden måde overfører din personlige information til udenforstående parter.